Csak velük dolgozom együtt

Az ember az élete során felállít magának bizonyos intelmeket, melyeket soha többé nem fog elhibázni, főleg, hogy ha nem csak kellemetlen helyzetbe kerül, hanem valamilyen kudarc vagy komolyabb anyagi kár éri. Én pontosan így voltam akkor, amikor a legelső vállalkozásom kudarcba fulladt. Egészen egyszerűen túl tapasztalatlan voltam még ahhoz, hogy egy saját vállalkozást működtetni tudjak. Vicces, hiszen mindig azt gondoltam, hogy az lesz a gond, hogy nem tudok parancsolni magamnak, kvázi a saját magam főnökének lenni. Nem ezzel volt a gondom. A részletekre nem igazán tudtam odafigyelni. Nem tudtam még akkor, amit most már tudok, hogy az apró dolgok pontos megvalósítása és minőségi kivitelezése elengedhetetlen a tökéletes sikerhez.

Én már nem bánom hogy így alakult, hiszen azóta már van egy saját cégem, iszonyatosan sokat tanultam minden hibámból, legfőképpen azt, hogy bizony csak a legjobbakkal dolgozhat együtt az, aki hosszú távon szeretne tartós sikereket elérni és nem elégszik meg a rövid távú eredményekkel. Most már például kifejezetten figyelek arra, hogy a piacról is csak és kizárólag a legjobbakkal dolgozzak együtt. Legyen szó akár a takarítási feladatok ellátásáról, akár stratégiai tanácsadásról vagy tervezésről.

Nem olyan régen például a termékfotózás feladatára kellett találnom egy megfelelő szakértő csapatot, amit azt gondoltam könnyebb lesz, azonban eléggé megnehezítette a termékfotó speciális mivolta. Külön tudás és tapasztalat na és persze stúdió szükséges hozzá ugyanis. A fotodastudio.hu csapattal tökéletesen elégedett vagyok és azt tudom mondani, hogy ha bárki nem csak szép, de tökéletes fotókat szeretne látni a weboldalán vagy a katalógusában, akkor bizony csak őket válassza! Nem fogja megbánni, ebben tökéletesen biztos vagyok.