Egy kedves ismerős fontos üzenete

Az ember néha azoktól az emberektől kapja a legnagyobb segítséget, akiktől a legkevésbé számít rá, vagy éppen nem is gondolja, hogy meg kellene kérdezni őket egy-egy kérdést illetően. Én is így jártam nemrég, és a különös az egészben az, hogy még most sem igazán tudom, hogy végül melyik ismerősömtől kaptam meg az életmentő segítséget, és a xiaomiszervizshop.hu elérhetőségét.

Történt ugyanis, hogy én, aki mindig is nagyon vigyázott a telefonjára, és soha semmilyen helyzetben nem vittem magammal a készüléket amikor veszély fenyegette volna, hiszen a munkám során hihetetlen sokat használom azt, és szinte lehetetlen nélküle dolgoznom, az egyik kerti buli alkalmával leejtettem a készüléket és bizony teljesen összetört a kijelző, és azonnali segítségre volt szükségem. A xiaomi kijelzőcsere sosem tűnt nekem egy egyszerű feladatnak, ráadásul nekem tényleg nagyon gyorsan szükségem volt a már tökéletesen működő készülékre a munka miatt, ezért kétségbeesetten kezdtem neki a segítség keresésnek. Persze először az ismerősök között kezdtem el kérdezősködni, de nem igazán jártam sikerrel, szinte mindenki azt mondta, hogy olyat tud mondani, amit nagyon nem ajánl, de olyat nem igazán, amiben biztosan bízhatok és nem fog csalódást okozni.

Ezek alapján persze azt sem tudtam, hogy hova fordulhatnék a megfelelő segítségért, és persze egyre jobban elkezdett rajtam eluralkodni a pánik, amikor találtam a táskámra téve egy kis cetlit összesen annyi felirattal, hogy xiaomi szervíz budapest és ennek a fantasztikus kis csapatnak az elérhetősége, akik végül hihetetlen profi és gyors munkával megmentették az életemet. Én csak ajánlani tudom őket bárki számára, aki biztonságban szeretné tudni a problémás készülékét és tökéletes megoldást keres a javítási feladatokra. Biztos vagyok benne, hogy nem fog senki sem csalódni sem emberileg sem pedig szakmailag ebben a kis csapatban.