A főnököm ajándéka

Ki ne tudná mekkora kincs egy jó főnök. Legalább egyszer azt gondolom minden ember találkozik azzal a problémával, hogy a főnökkel nem igazán tud kijönni, vagy azért, mert emberileg nem passzolnak egymással, vagy azért, mert szakmailag nem tartja kellőképp jártasnak vagy elég tapasztaltnak, ez igazából a végeredmény szempontjából mindegy is, hiszen így is, úgy is kész kínszenvedés a munkahelyen töltött órák, napok, évek száma. Én is voltam már így, és azért tudom, hogy egy jó főnököt meg kell becsülni, és ha azt látjuk, hogy a vállalat vagy a vezetőség nem értékeli annyira, mint amennyire szükség lenne rá, akkor nekünk beosztottaknak kell olyan gesztusokat tenni, amivel még inkább magunkhoz kötjük, jelezvén neki, hogy fontos nekünk, szeretjük és nagyon hosszú távon szeretnénk vele együtt dolgozni, hogy ha más nem is, de ez legalább visszatartó erő legyen attól, hogy ő más munkahely felé nézzen.

Az én főnököm most pont ilyen helyzetben van, és tudom, hogy a végtelenségig nem fogjuk tudni magunkhoz kötni ezzel, de amennyire csak lehet, szeretnénk marasztalni. Éppen ezért, kitaláltuk, hogy a közelgő szülinapjára, amit osztály szinten mindig közösen megünneplünk, valami igazán személyre szóló ajándékot veszünk neki. Tudjuk, hogy sokat sportol, és azt is, hogy apple sportórája van, és arra gondoltunk, hogy látván mennyire szereti, és hogy mindig hordja, a legtökéletesebb ajándék nem is lehet más, mint egy apple watch 3 szíj.

Szerencsére én is ilyen órát használok, és tudom, hogy a lehető legmegbízhatóbb és legtökéletesebb hely, ahonnan rendelhetnénk valami igazán különleges szíjat számára, az az applewatchshop.hu, ahonnan én is be szoktam szerezni az órám tartozékait. Remélem nagyon fog neki örülni, legalább annyira, mint amennyire nagy szeretettel adjuk neki.