Életem egyik legnehezebb helyzete

Én sosem voltam az a fajta ember, aki egy problémára úgy tekint, mint ami megoldhatatlan, hatalmas probléma. Mindig próbáltam úgy tekinteni minden ilyen helyzetre, hogy egy megoldandó feladat, nem pedig egy feloldhatatlan probléma. Igazság szerint én nem emlékszem egy olyan helyzetre sem az életemben, amit úgy éltem volna meg, hogy tanácstalan, kétségbeesett lettem volna. Leginkább higgadt és nyugodt maradtam mindig, talán, amikor már túl voltam a problémán jutott néhányszor eszembe, hogy ebből bizony nagyobb gondom vagy károm is származhatott volna.

Valamelyik nap azonban a teljes kétségbeesés határán voltam, és fogalmam sem volt, hogy hol lesz számomra egy olyan huawei szervíz, ami gyorsan és hatékonyan, mindezek mellett pedig maximális profizmussal képes segítséget nyújtani, hogy a következő napon már használni tudjam a céges telefonomat.

Egy delegáció volt ugyanis a cégünknél, akik a leendő egyik legfontosabb partnerek közé voltak sorolhatók, és az én feladatom volt, hogy minden napi szükségletük, utaztatásuk, konferencián való részvételük meg legyen oldva, és semmiben ne szenvedjenek hiányt. Igen ám, csak megérkezésük napján már az első pillanatban sikerült leejtenem a telefonomat, aminek teljesen használhatatlanra tört a kijelzője és minden telefonszám, cím, program és egyéb információ abban volt benne. Még csak annyira se tudtam életet lehelni a telefonba, hogy legalább át tudjam küldeni magamnak a másik telefonomra vagy email címemre.

Az androidszerviz.hu munkatársai azonban nagyon készségesek voltak. Látták, hogy mekkora bajban vagyok és mindent megtettek, hogy szinte azonnal orvosolni lehessen a problémámat. Azt gondolom, hogy ez a telefonszám és elérhetőség ma már teljes rendelkezésemre állásban a táskám egyik rekeszében a lehető legjobb helyen van, ha bármikor máskor hasonló helyzetbe kerülnék. Azt hiszem örökké hálás leszek nekik, hogy ennyire gyorsan kihúztak a bajból.