A kedvenc színem

Én nőként sem nevezhetem magamat egy nagyon divatmániás embernek, sőt mi több, én inkább szembe menni szoktam vele, mert bizony ami mostanában divat, az nekem nem igazán áll jól, és hát én pedig fel nem veszek olyat ami rossz képet mutat rólam, legyen az akármekkora divat, és ez egyaránt igaz ruha, kabát, cipő vagy kiegészítő tekintetében egyaránt.

A férjem szerint kevés mániám van, de azok mind – mind nagyon drágák. Én ezzel nem vitatkozom, de igazság szerint vagy így szeret valaki, vagy nem, én ilyen vagyok. Mániámnak tekinthető például az apple termékek nagy szeretete. Hát most mondja valaki, hogy ezek a termékek nem egyszerűek, hosszú távon is jól használhatók és jó minőségűek. Természetesen ezeknek is, mint minden más terméknek is, van gyenge pontja, például nem szabad őket nagyon leejteni, mint manapság már bármilyen más telefont sem, illetve nem igazán sokáig tartják a töltöttséget, de hát egy női táskában már annyi minden van, hogy bőven bele fér még egy töltő. Szóval én szeretem ezeket a termékeket nagyon.

Legújabb szerzeményem, egy nagyon kényelmes vezetékmentes fülhallgató, amihez a baseusshop.hu-n már be is szereztem egy airpods pro tok rózsaszín változatát. Hogy miért? Mert egészen egyszerűen imádom ezt a színt. Nagyon sok kiegészítőm ilyen színű, és teljesen jól passzol a ruhatáramba is, és azt is tudom jól, hogy a baseus egy nagyon jó márka. Szóval már alig várom, hogy az új kis rózsaszín csodám megérkezzen, és használhassam. Menni fog a táskámhoz és az övemhez is, valamint a kedvenc rúzsom színéhez és a kedvenc körömlakkomhoz. És a férjem ezt akármennyire is furcsán nézi néha, azért mindig meg tudja jegyezni, hogy mennyire passzol mindenem és milyen jó mindig a megjelenésem. Ez pedig máshogy nem megy.