Üdvözlet a csapatban

Én világ életemben egy nagyon kemény vonalat képviselő, makacs ember voltam, és azt gondolom, hogy ezt már nem is igazán fogom tudni levetkőzni, még akkor sem, hogy ha igyekszem ezen változtatni és dolgozni ezeken a nehézségeken. Általában a végletekig kitartok a véleményem mellett és nem szívesen változtatok a döntéseimen még akkor sem, hogy ha már látom, hogy az nem pontosan a kívánt eredményt hozza. Pontosan így voltam akkor is, amikor bár láttam, hogy az általam kiválasztott szolgáltató nem éppen a kívánt eredményt hozza a munkavédelem területén, de nem cseréltem le. Nem akartam szembe menni a saját döntésemmel és nem szerettem volna vitát sem senkivel, így bár éreztem, hogy nem igazán minőségi sem maga a munkavédelmi rendszer, sem pedig a munkavédelmi oktatás, nem tettem ellene semmit sem.

Számomra fontos volt, hogy ne csak egy látszat védelmet jelentsen a mindenki számára mumusként tekintett munkavédelem, hanem biztonságban tudjam az alkalmazottakat és persze ez által az egész céget, mert az építőipar területén elég egy nagyobb baleset és olyan anyagi kárt okoz a cég számára, hogy azonnal meg is szüntetheti a tevékenységét. Mégsem tettem semmit, hogy a szolgáltatás minősége valóban profi lehessen. Nem váltottam. Ezt persze csak akkor bántam meg, amikor baleset történt a cégnél.

Hála a jó égnek nem igazán járt nagy anyagi kárral, viszont személyi sérüléssel igen, és azt kell mondjam, hogy bár még az is viszonylag gyorsan gyógyuló problémákkal járt, senkinek sem kívánom azt az érzést. Mindenkinek azt tudom javasolni, hogy csak és kizárólag valóban profi emberekkel végeztesse ezt a tevékenységet. Én azóta az activesafety csapatával dolgozom együtt, és valódi eredményeket, valódi védelmek kapok, amivel nagyon meg vagyok elégedve. Csak ajánlani tudom őket bárki számára.