A legjobb minőség

Amikor az ember becsöppen egy teljesen új területre azt sem tudja, hogy merre forduljon, mert mindenütt csak új kifejezések és új ismeretanyag várja, amiben sokszor nem könnyű eligazodni. Én is így voltam, amikor öt éve bekerültem ehhez a céghez, és az új munkahelyemet jelentette. Sosem dolgoztam az előtt ilyen területen. Közgazdászként ismertem a bankvilágot, és számos pénzügyi rendszert, a marketing területén is eltöltöttem pár évet, de az agrár szektor teljesen ismeretlen volt számomra. Mondanom sem kell, hogy amikor egy-egy beszerzésről kellett dönteni, naphosszat csak az eszközök fajtáját, típusát tanulmányoztam, nem beszélve az egyedi paraméterekről és a vállalat egyedi igényeiről, amelyeknek nyilván fedniük kellett egymást a megfelelő eszközben.

Nem mondhatom hogy könnyű időszak volt számomra, mint ahogyan azt sem, hogy nem igényelt rengeteg túlórát a szükséges ismeretek elsajátítása, de azt már mondhatom, hogy sikerrel jártam, mert ma már könnyedén végzek minden ilyen munkát a cégben. Főleg azért, mert sikerült rátalálni egy tökéletes partnerre és általuk egy tökéletes márkára, ami nem csak megbízható és jó áron hozzá lehet jutni a gépeihez, de nagyon professzionális és hatékony munkát biztosít számunkra, olyan pedig még egyszer sem fordult elő, hogy bármelyik meghibásodott volna.

A solis traktor például a gépparkunk legjobb tagja. Hihetetlen hogy milyen minőségi munkavégzést biztosít, a kollégák imádják és egyszerűen tökéletes a konstrukciója, ami azt jelenti, hogy nem csak nagyon hatékony és gördülékeny eredményes munkát biztosít, hanem mindezt mindenféle meghibásodás vagy probléma nélkül teszi, immár hosszú távú használt után, folyamatos igénybevétel mellett. A solis még biztosan sok eszközön meg fog jelenni ezek után a cégünkben, mint ahogy az Odisys is jócskán számíthat részünkről megrendelésekre.