Családi vakáció iphone nélkül

A családi több napos vakációk, kirándulások, túrák mindig feltöltik a család valamennyi tagját, ezért imádjuk ezeket a szervezett programokat. Általában ezeknek a vakációknak mindig van egy kiemelt, mindenki által szeretett és igen várt programja. Ilyen lehet többek között egy vár megtekintése, egy kiemelt népművészeti épület fellkeresése, egy kiadós, fürdőzés, egy jó túra. Akár merre is indulunk el, szeretjük ezeket a kiruccanásokat megörökíteni.

Hogy miért szeretünk fényképeket készíteni? Mert a fontos pillanatokat meg kell örökíteni ahhoz, hogy a csendes, nyugodt estéken a fiatalokkal és öregekkel közösen vissza tudjuk idézni azokat. Ezek nélkül a pillanatok, közös beszélgetések, együtt eltöltött minőségi idők nélkül a család szétesik, nem tudja betölteni legfontosabb feladatát: a szeretet erején keresztül az összetartozást, a biztonság érzését az ifjú és idős nemzedékek tagjainak egyaránt.

Néhány évvel ezelőtt, amikor még az okos telefonok, az iphone telefonok nem léteztek, a fényképezéshez fényképezőgépeket használtunk, ami kissé nehézkessé tette a műveletet, mivel külön eszköz kellett magunkkal vinni. Az okos telefonok használata óta erre nincs szükség, hiszen több feladatra is használható ez a kis helyet igénylő, sok feladatra képes eszköz.

Sajnos azonban néha, de ezek is meghibásodnak. Ilyenkor hajlamos vagyok pánikba esni, mert hozzám nőnek ezek a telefonok, és hiányuk szinte fájdalmat okoz. Legutolsó kirándulásunk előtt a telefon kamerája hibásodott meg. Lázas keresgélés után az interneten rátaláltam az iphone szerviz nevére. Gyors kapcsolat felvétel után kiderült, hogy vállalják a készülék javítását. Ráadásul igen gyorsan. A szerviz munkatársai elmondták, hogy csupán fél óra várakozás után ismételten működni fog a készülék.

Javítás után vidáman indulhattunk a családi kirándulásra, ahol még jobbnál jobb fotókat is készíthettünk a felejthetetlen pillanatokról. Köszönet a szerviz dolgozóinak.