Édesanyám választása

A férjem és én egy dologban biztosan száz százalékban megegyezünk, abban hogy nagyon szeretjük édesanyámat. Persze tudom, hogy nem egy szokványos dolog, hogy az ember nem csak hogy nincs rosszban az anyósával, hanem egyenesen imádja, de nálunk ez a helyzet, hiszen édesanyám fiaként szereti a férjemet és tényleg mindig mindenben támogatott bennünket, még akkor is, amikor már mindenki teljesen furcsán pillantott ránk egy-egy tervünk vagy vágyunk miatt. Mindig bízott bennünk és ezt látva tudat alatt is mindig erőt és lendületet adott nekünk akkor, amikor már minden elfogyott. Legutóbb a házunk vásárlásánál volt ilyen alkalom, amikor már mindenki elmondta, hogy nem fogjuk tudni megvenni az ingatlant, amikor már mindenki letett arról, hogy elegendő hitelt fogunk kapni, akkor ő hitt bennünk és bátorított minket, az eredmény pedig nem maradt el, hiszen a hitelt megkaptuk és nemsokára be is költözhetünk a házba.

Ebből az apropóból pedig kértünk tőle egy szívességet. Mi ugyanis nem szeretnénk családi képeket tenni a falra, a festmény pedig túl régimódi lenne, azonban egy szép vászonkép jól mutatna a falon, mert hát azért üresen sem szeretnénk hagyni. A nappaliban ugyanis van egy nagy falfelület, ami a bútorok és a fények miatt kíván maga mellé egy tökéletes és gyönyörű vászonképet, amit megkértünk édesanyámat hogy válasszon ki a szalaibalazs.hu oldalról.

Ő pedig láthatóan iszonyatosan örült annak, hogy ezt a feladatot megkapta, hiszen ebből is érezte, hogy különleges szerepe van az életünkben, és hogy szeretnénk, ha egy kicsit mindig ott lenne velünk a nappali szentélyében, ahol a nagy döntések születnek, ahol a kételyeket elsöpörjük, és ahol néha eszünkbe kell jutni, hogy nem vagyunk egyedül. Egy gyönyörű levendula vászonkép lóg azóta is a falon, és meg kell mondjam, én nem szeretnem a lila színt, de ez a kép kifejezetten jó hatással van rám és jó hangulatot is áraszt magából. Jól mutat a nappali falán, tökéletes választás volt.