Saját vállalkozásom legnagyobb segítsége

Azt gondolom, hogy mindenki volt már olyan helyzetben, hogy bár nagyon nem akart elindulni és a változás útjára lépni, de minden körülmény és esemény arra sarkallta, hogy lépjen egyet a szabadsága felé. Én nem olyan régen pont ilyen érzések miatt döntöttem úgy, hogy megalapítom a saját vállalkozásomat. Én ugyanis egy csapat tagja ként dolgoztam, ahol lakásfelújítási feladatokat végeztünk el, mondhatjuk úgy, hogy generál kivitelezőként. Így aztán a vízszerelés munkálatai és az árammal kapcsolatos dolgokon kívül szinte mindenhez értek, ami a lakásfelújítási vagy felújítási munkálatokat illeti.

Nagyon megváltozott azonban a munkatársak hozzáállása, már egyre nehezebben lehetett velük kijönni, elkezdett a társaság nem csapatként működni és egyre több volt a vitán kívül a minőségi romlás is. Számomra pedig mindennél fontosabb a minőség, így arra az elhatározásra jutottam, hogy váltanom kell, ki kell szállnom ebből a csapatból és a saját lábamra kell állnom, a saját vállalkozásomat kell alakítanom a jövőben. Így hát mi mást tehettem, mint megalapítottam az egyéni vállalkozásomat és a munkát a saját nevem alatt, a saját vállalásomban és a saját időbeosztásom szerint kezdtem végezni.

Persze ehhez mindenképpen szükségem volt szerszámokra, legfőképp az akkus gépek voltak a szerszámos ládámban kis számban, így felkerestem a fabrikshop.hu oldalát, ahol tudtam, hogy nagyon jó minőségű és hosszú időn keresztül használható, de kifejezetten jó áron kapható szerszámok várnak rám. A rendelést nagyon egyszerűen leadtam, az akkus gépek pedig nemsokára már nálam is voltak. A kiszállítás gördülékenyen és gyorsan ment, a gépek tökéletesek, a munka egyre több, a vállalkozásom szárnyal, én pedig boldog vagyok, hogy megléptem ezt a nehéznek tűnő lépést, és a saját utamat járom immáron közel négy hónapja. Azt gondolom ez a jelen helyzetemben egy tökéletes döntés és választás volt.