Hatalmas bosszúságra tökéletes segítség

Valamelyik nap épp a kisfiam vittem reggel az óvodába, amikor a főnököm hívását megláttam az iphonom kijelzőjén. Természetesen olyat nem lehet a mi vállalatunknál megtenni, hogy a főnök telefonhívását nem vesszük fel, legyen az ember bármilyen helyzetben is, így miközben a kisfiam kiszedtem a gyerekülésből és igyekeztem vigyázni rá, hogy ne szaladjon ki az útra, ne essen el, hozza a kis táskáját és még a kabala figurája is nála legyen, ami nélkül nem tud aludni, a vállamhoz szorítva a telefont próbáltam kommunikálni a főnökömmel. Mondanom sem kell, hogy ez szinte vállalhatatlan küldetés, nem is értem, hogy gondolhattam, hogy sikerülni fog minden probléma nélkül. De hát az embernek be kell vinnie a gyereket az oviba, mert ha a kocsiban ül míg telefonál, elkésik a munkahelyéről. Ördögi kör.

Baj is lett belőle nekem is, hatalmas bosszúsággal. Leesett ugyanis a telefonom, rá telibe a kijelzőjére, és mint tudjuk, az iphonok erre rögtön kijelző töréssel reagálnak. Nem tudom hány száz mantrát mondtam el magamban az alatt a két másodperc alatt míg lehajoltam a telefonért, de nem segített. A kijelzővédő fólia melett is teljesen pókhálósra tört a telefonom kijelzője. Nagyon jó, iphone kijelzőcsere, más se hiányzott a napból, természetesen. És így már megoldódott minden problémám, mert ugye addig, míg ki nem cserélték nem tudtam használni a telefont, mivel vágta az ujjamat.

Nagyon bosszúsan indult az aznap reggelem, de végül hatalmas segítséget kaptam az élettől. Rátaláltam ugyanis egy nagyon lelkes és segítőkész kis csapatra az iszereles személyében. Nagyon profik, gyorsan dolgoznak, és még azzal is tudtak foglalkozni, hogy engem nyugtassanak. Beszélgettek velem és még egy kávéval is megkínáltak, új erőt és lendületet adva ezzel a napnak, na meg annak, hogy vannak még ilyen jó dolgok a világon, érdemes ebben bízni és érdemes új lendülettel tovább folytatni mindent. Azóta is csak hozzájuk járok, legyen szó bármilyen dologgal az apple termékeimmel kapcsolatban.